Nytt avsnitt av Kvinnoliv: Adhd-utredning

Det är fredag och jag ligger hemma med influensa. Mycket trist eftersom jag skulle haft en Knipworkshop på Atmajyoti idag. Men man kan inte styra över allt. Jag är ledsen för det ni som bokat in en kurs med mig. Ni som kanske hoppats knipa in helgen med mig. Men man kallar ju den här månaden för vabruari och nu får jag vabba mig själv lite och jag får göra det bästa av att vara sängliggande som att lyssna på bra poddar och så klart göra mina knipövningar!

I Dagens avsnitt av Kvinnoliv pratar jag med Lotta Borg Skoglund som är överläkare och forskare vid SMART psykiatri på Karolinska Institutet och vi har ett intressant samtal om adhd och att vara kvinna. Om utredningar och att det finns lite forskning på just adhd och att vara kvinna.

Vi pratar om hur en adhd-utredning går till, vad man tittar efter och vart du ska vända dig om du funderar på att göra en utredning. In och lyssna med er. Så intressant. LYSSNA HÄR

3 reaktioner på ”Nytt avsnitt av Kvinnoliv: Adhd-utredning”

  1. Bra boktips i ämnet är Störningen : adhd, pillren och det stressade samhället, krya i massor?

  2. Tack! Mycket intressant om ADHD utredning och allt runt det. Fick mig att börja fundera på om jag kanske skulle…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *