Älskar min Elvie

Det här är ett sponsrat samarbete som jag gör med Elvie och som jag är väldigt glad att kunna erbjuda er. Ni som varit på mina knipworkshops vet att jag brukar tipsa om den här lilla älsklingen, nämligen ELVIE en otroligt innovativ, smart och superbra liten kniptränare. En måste-ha-produkt för alla oss kvinnor.
Med Elvie är det lite som att tv-spela med snippan och den här lilla manicken gör liksom den viktiga bäckenbottenträningen till en extra rolig stund. ”Jag går och lägger mig, älskling” lite så faktiskt! Det är inte boken, eller den mjuka sängen som drar, utan din bäckenbottenträning som kallar. För Elvie ger lite guldkant på din knipträning. Från och med nu och fram till 3 februari får du 15 procent rabatt, men då måste du gå via den här länken: HÄR KLICKAR DU HEM ELVIE Sedan när du har din Elvie i din hand… så laddar du ner en app och kopplar på Bluetooth och så är det bara att köra. Du får poäng för om du knipit bra och tillräckligt och du kommer att se statistik på din knipförmåga. Jag lovar du kommer att  känna dig duktig och du ser hur mycket du kniper, om du kniper. Alltså det är till och med roligt. Och jag vet att många kvinnor tycker att det svårt att hålla igång med bäckenbottenträning.
Jag rekommenderar den varmt.

För idag vet vi att allt fler kvinnor har problem med inkontinens och vi vet att 70 procent av de som har inkontinensproblem kan bli hjälpta av fem minuters knipträning om dagen. Men vi kniper inte bara för att slippa inkontinens. Att göra sin knipträning ger dig också en massa härliga bieffekter som att du slipper foglossning när du är gravid och efter förlossningen kommer kvinnor som gjort sin bäckenbottenträning snabbare tillbaka. Knipövningar kan motverka framfall och hemorrojder. Men ger också stoltare hållning, mindre ont i ryggen, en tajtare slida, intensivare orgasmer, ett roligare sexliv och det finns tjejer som kan knipa sig till orgasm. Så många fördelar med att lägga lite krut på sin knipträning helt enkelt.  Elvie gör skillnad, resultatet är högt 8 av 10 visar förbättring efter fyra veckors användande. Kan det bli bättre?

Ge den till dig själv, eller låt det bli en toppenpresent till en kompis som fyller jämt. Så önska dig den av dina kompisar. Be din partner köpa den. Köp den till dig själv. Men använd länken ovan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *