trendenser

Ni har säkert sett #tenyearschallenge. När jag såg den väcktes motvalstanten i mig och jag la upp en osminkad rättuppochnerbild på mig själv med text om vad som hänt i mitt liv det här tio åren. En text med min önskan om att få åldras precis som jag är och att det här med att åldras i sig ska få vara vackert. Så många kommentarer det inlägget fick och jag tänker att vi är så många kvinnor som längtar efter just det.

https://www.instagram.com/p/Bsug1zThhx-/

Vad tänker ni om det här med #tenyearschallenge? För några veckor sedan la en kompis upp bitar från två intervjuer med en känd skådespelerska. I ena intervjun berättar skådespelerskan om hur hon kämpar för miljön och hur viktigt det är att vi tar ansvar för att i nästa berätta om familjens långflygningar till varma länder. Hur härligt det är för sammanhållningen i familjen. Jag vill inte vara en människa som skriver andra på näsan. Men jag ser en trend just nu och det var Aningslösa Influencers på Instagram som fick mig att uppmärksamma denna trendens. Dvs man lägger upp bilder från en långresa, för att i #tenyearschallenge ett par bilder senare lägga upp bilden på vad som hänt isbjörnen på de här tio åren. Vad tycker ni om den trendensen? Är det typiskt för oss människor att själva gör som vi vill, men vi lägger ansvaret på någon annan. Typ Jag vill göra mina resor, men ni andra ska sluta flyga… Varför har vi så svårt att se vår egen delaktighet.

https://www.instagram.com/p/BsyJYnLBsHK/

2 reaktioner på ”trendenser”

  1. Alla behöver ta ansvar!
    Alla är en del av jorden o varandra.
    Inte hetsa andra om man själv inte gör något…
    Utgå från sig själv.

  2. Anna Egebäck

    Tack för att du är en förebild och säger nej till yogareser och flygresor. Tycker det är så knäppt att man måste resa så långt bort för att ha härliga tvåveckor. Måste ju gå att få till i vårt härliga land. Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *