nytt poddavsnitt: tarmen och sockret

Lite socker skadar väl inte? Man måste unna sig. Hur ofta hör man inte det? Men vi får se vad ni tänker om att unna sig socker efter det här avsnittet. För mig förknippas alltid mitt sockersug med cancer, eftersom jag innan jag fick diagnosen hormonell och inflammatorisk bröstcancer hade ett extremt överdrivet sockerbehov. I avsnittet som släpps idag har jag träffat författaren Ann Fernholm som i grunden är forskare men som utbildade sig till journalist eftersom hon tycker att forskningsvärlden behöver granskas.

In och lyssna genast för här får du reda på en massa om hur sockret påverkar vår kvinnohälsa och det vill du inte missa. Här hittar du avsnittet: Tarmen och sockret

4 reaktioner på ”nytt poddavsnitt: tarmen och sockret”

  1. Ja, min mamma som aldrig ätit godis blev en riktig gottegris när hon fick sin bukhinnecancer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *