en skylt, ett statement

igår fick skylten, jag lät mannen som äger den lilla butiken i Morjim göra, äntligen hängas upp utanför mitt lilla gårdshus på Hornsgatspuckeln. Han fick fria händer och jag tycker att skylten blev riktigt fin.Nu hänger den i alla fall utanför min dörr och jag kommer att tänka på Indien varje gång jag ser den. Mitt lilla enkvinnsföretag som jag själv byggt upp och som är precis lika snirkligt som jag själv. Så många ben jag står på, så många uttryck jag har möjlighet att uttrycka både i text och podd. Tänk vad kul det är att själv bestämma vad man ska göra och att man ändå lyckats få en plattform där man får och kan uttrycka sig. Ett jobb som bygger på min lust. Jag har bara varit fast anställd i 1,5 år och jag sa upp mig för att fortsätta att frilansa. Jag har jobbat i många olika projekt. Jag älskar att jobba i projekt. Jag har jobbat på tv, med tidningar och så klart med yoga och att skriva böcker. Jag har utbildat mig för du är liksom aldrig färdig. Jag är alltid elev och det är så skönt att ha blivit så vuxen att det är fullständigt okej. Man behöver inte veta allt. Man kan också ändra sig. Men när jag öppnar dörren till mitt lilla magiska hus på puckeln så känner jag att jag har hundra möjligheter och ingen kan beröva mig på dem. I mitt hus kan jag skapa magi och därför är det extra kul att kunna bjuda in gäster till huset. Och vem vet vad huset kan utvecklas till i framtiden. För allt är möjligt.

VIKTIGT OM PODDEN: Jag har fått många mejl om att ni inte hittar podden eller att den slutat funka. Den finns kvar men har flyttat. För att få det att gå ihop flyttade jag podden från libsyn till acast. Det betyder att ni måste avsluta er gamla prenumeration av Kvinnoliv och teckna en ny prenumeration den där podden ligger på acast. Det ser kanske lite konstigt ut och ni hittar två kvinnoliv på Spotify och podcaster, men det tar tid att avveckla de gamla avsnitten. Förstår att det kanske är rörigt. Men det kommer ett nytt avsnitt varje fredag HÄR ÄR EN DIREKTLÄNK TILL ACAST och HÄR PÅ PODCASTER  

Och här nedan direktlänk till Spotify. Så det finns ingen anledning att missa ett endaste avsnitt av Kvinnoliv. Sprid den. Och berätta vad du tycker. Vad vill du höra mer om. Tipsa mig om ämnen, personer. Ja, vad är ni intresserade av?

1 reaktion på ”en skylt, ett statement”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *