dofternas värld

Det är aldrig försent att lära sig nya saker. Ibland tänker jag att min nyfikenhet, min önskan att lära mig saker. Se saker ur ett nytt perspektiv är min allra främsta egenskap. Att vara nyfiken. Jag älskar att vara elev. Älskar att lära mig saker. I helgen fick jag mitt diplom. Jag är numera utbildad Botanisk aromapedagog. Jag har börjat min resa in i dofternas värld och jag är så kär. Älskar de eteriska oljorna, som jag numera kallar mina bästa kompisar. Så kär i den här världen som inte går att ta på men som är den snabbaste vägen till sinnet och känslorna. Dofterna. Inget har gjort mig så glad, så lugn, så smärtfri, så balanserad så snabbt som doftvärlden. Tack fantastiska Lena Losciale du är en så jäkla bra lärare. Nu väntar framtiden och vad jag kan tänkas göra av all den här kunskapen jag bara börjat nosa på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *