det är inte vad du tror, det är en katastrof

Det ser kanske ut som hundarna leker i vattnet. Men tyvärr pågår här en gruppvåldtäkt. Det är så jävla fruktansvärt. En löpande tik har ett gäng hanar efter sig hela tiden. Hon har ingenstans att ta vägen. Hon försöker gömma sig under en solstol men eftersom hon har ett gäng hanar efter sig konstant under hela sin löptid så motas hon bort av solstolsägarna och turisterna. En efter en ger de sig på henne. Hennes underliv är alldeles uppfläkt. De är svårt att närma sig henne eftersom hanarna är argsinta och bevakande på henne. Vi försöker ringa till de olika frivillighetsorganisationerna för att de ska hämta henne och sterilisera henne för att hon ska slippa vara med om det fler gånger. Jag får nästan panik. Det har sedan John Hicks, grundare av Animal Rescue Goa, avled för tre år sedan blivit så mycket värre för honhundarna. John lät fånga in vildhundar, kastrera dem och ge dem rabiessprutor flera gånger om året. Jag förstår att det är svårt och allt är baserat på donationer. Så har du möjlighet donera pengar till Animal Rescue  eller Wag (welfare for Animals in Goa.)

Så kanske de kan hjälpa fler hundar att leva ett någorlunda schysst liv.

 

HÄR HITTAR DU ANIMAL rescue I Goa och

http://wagoa.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *