Happy Diwali

igår samlades vi i Sharmilas fantastiska shala. Vi sorterade ut blomblad för att senare göra en mandala. Som jag älskar den här yogashalan, den är på så många sätt det där jag alltid längtat efter. En plats som känns magisk fast på ett alldeles världsligt sätt. Ingen separation, utan att det går att ha båda – att vara både på jorden med men en närhet till det andliga. Bara det finns kärlek och väldigt mycket värme. Älskar Sharmila för vad hon lyckats skapa här. Och imorse när vi kom till yogashalan hade några gjort den här fantastiska mandalan av blommor och ljus. Eftersom det är nymåne idag, så yoga vi inte. Men vi samlades för att meditera, eller bara sitta i lugn och ro och se in i ljusen. Diwali är ljusets högtid. Happy Diwali till er alla, må ni alla hitta ljuset inom er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *