Pussy Power helg

Vilken helg vi haft så fylld med kvinnokraft.

Vi har fått veta mer om menscykeln och dess betydelse för kvinnohälsan och vi har tummat på att sprida det vidare till andra kvinnor. Till våra systrar. För det är först när man har kunskap som man kan göra medvetna val, som vilket preventivmedel man väljer att ta eller inte.

Vi har pratat om klimakteriet. Och vi har haft haft bäckenbottenträning och yogat och vi har ätit den godaste maten.  Tack Jenny Koos för din glöd och din kunskap. Tack Ebba för den fantastiska maten och Lena för att du kom från Alingsås och hjälpte till. Tack Anna och Sune för ert fantastiska pensionat. och tack jag själv för att jag faktiskt sydde ihop den här helgen.

Jag är glad men lite trött nu när jag pustar ut en stund på landet. Snart kommer Ray och vi ska höststäda lite härute.

Såg du det här i Dn i helgen Så vill stockholmarna förändra sin stad Jag fick svara på frågan om jag styrde Stockholm.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *