välj rätt i landstingsvalet

I förra veckan var jag med i en manifestation arrangerad av Valfri vård med fantastiska Annika Dopping som moderator. Det är nämligen en hjärtefråga för mig. Eller en av mina hjärtefrågor. Jag vet att man inte tänker på vården om man inte själv hamnar i vårdens händer. Eller om någon man tycker om hamnar där. Men enligt min åsikt finns det så mycket som kan förbättras. LÄS HÄR om detta viktiga ämne. Den här manifestationen filmades. Se filmerna som jag delar nedan. Intervjun med mig finns i första filmen. Och jag lovar dig att du kommer att förstå varför jag tycker det är viktigt att vi verkligen har valfri vård i Sverige, det vill säga att vi börjar använda oss av komplementär vård. Snälla se filmerna och lyssna på vad de olika experterna har att säga. För det är så sjukt intressant. Och framför allt resultaten på de som vårdats alternativt på i det här fallet Vidarkliniken. Hur deras sjukskrivning förkortades och framförallt intaget av medicin minskade ofantligt till skillnad till den grupp som fick den vanliga skolmedicinens behandling. Lyssna på kvinnan som driver försäkringsbolaget där man i försäkringarna tillåter osteopati och annan komplementär vård för att få försäkringstagarna friska.
Så tänk på riktigt igenom ditt landstingsval. Det stora valet så klart. Men tänk efter och läs på vilket parti som du väljer in i landstinget. För vet du, det kan göra hela skillnaden den dag du blir sjuk, eller någon du tycker om. Var inte efterklok.

Och ps HÄR kan du läsa om Nya knip i DN

och och och

du har väl inte missat det här?
KVINNOLIV ligger ETTA på poddtoppen (hälsa&välmående) Tack älsklingar för att ni lyssnar. Tack älsklingar för att ni delar. TACK!

11
11