8 x 8 = 64 och DELA DITT KNIP

Igår var min födelsedag och den firades väldigt lugnt härute på landet. Kaffe på sängen. Bad och solning. Middag på Lyckhems skärgårdspensionat och så en Intervju i P4 Stockholm Här kan du lyssna Ni hör mig en timme och en kvart in i programmet, precis efter låten med Cindy Lauper. Det visade sig vara internationella orgasmdagen igår, vilket var helt nytt för mig. Inte orgasm därå, men att jag delar fölsis med en så kraftfull grej.

Nu är jag i alla fall 54 år. Tänk vad tiden går fort. Så kändes det aldrig när man var barn eller ung. Då kändes tid långsamt. Nu är det som att det går fortare och fortare. Eller vad säger ni?

Jag har alltid känt att 8/8 är en bra dag att fylla år på. Kände mig alltid lite mallig att jag och Cornelis firade samma födelsedag. Men också, tycker min sifferkombination är lite speciell faktiskt. 8 x 8 = 64, ja det var också mitt första gångertal jag lärde mig. Men igår fick jag också reda på att jag föddes mitt i
LEJONPORTALENs mest kraftfulla dag

Jag har alltid varit en sån som samlar på tecken. Att flera dagar i rad ha en älg i trädgården mumsandes på våra äpplen känns magisk. Vad vill den säga mig? vad står älgen för? Ja, ni fattar. Överhuvudtaget blir jag mer och mer överväldigad av naturen. Av djuren som lever runt omkring oss. Några bygger staket för att slippa älgbesök. Men vi älskar när de kliver rätt in. Djuren var här först.  Igår såg vi en havsörn fånga ett byte när vi låg på mammas brygga. och så på kvällen efter att vi gick hem från middagen upptäckte vi en rådjursbock som fastnat i ett elstaket och dött. Jag vet inte vad det betyder. Ni får gärna tolka. Men är det så att naturen försöker säga nåt?

Ni vet att jag samarbetar med TENA och jag är så glad att TENA valt att fortsätta sända några av mina knipfilmer som du hittar här Knip för livet
Du hittar flera träningsfilmer om hur man kopplar på knipet och en hel del prat om varför det är så bra med knipträning.

Nu har Tena utlyst en tävling med start typ precis nu du hittar så klart information om tävlingen på hemsidan. GÅ IN HÄR</a>

Du skickar en bild, eller varför inte en liten film på var du kniper. Du kanske alltid kopplar på knipet när du sitter på bussen på väg till jobbet. Eller när nyheterna på tv sätter igång, eller så är det det första du gör på morgonen. Innan du klivit upp ur sängen.

Jag brukar alltid skoja om att när man väl lärt sig det fantastiska knipet, det vill säga när det inte syns i ansiktet att man kniper. För tyvärr är det ju så att många kopplar på en massa andra muskler när det ska göra sin bäckenbottenträning. Känns det igen? Ja men då kan man knipa på ett sammanträde, mitt i föreläsningen utan att det märks. Liksom att man kanske gör nåt viktigare och ingen annan fattar vad man pysslar med. Men för den här tävlingen behöver du inte vara världsmästare på att knipa. Om munnen snörper ihop automatiskt när du gör din bäckenbottenträning, ja, men då är det den bilden du ska skicka in.

Här står tillexempel jag och gör uthållighetsknipet på mitt kontor. Inte så särskilt rolig bild men jag är i alla fall snygg i håret…

Gör så här:
• Ta en bild som visar ditt knip. Det kan vara en selfie, en plats eller en situation där du brukar knipa
• Lägg upp bilden på Instagram och berätta varför du väljer att knipa
• Tagga inlägget med #knipförlivet

Kom ihåg att du måste ha en öppen Instagramprofil för att TENA ska kunna se ditt bidrag.
Har du inte Instagram? Tävla genom att skicka din bild och beskrivning till knipforlivet@tena.nu

Lycka till. Nu ska jag yoga och sen kanske powerwalka med stavar. DET är min nya passion. Så bra. Man blir svettig, men vilken träning du än väljer så glöm inte att koppla på knipet.

Puss och knip från mig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *