immunterapi

Såg den här videon alldeles nyss och nåt hände i mig. Jag började gråta. Tänk om jag blivit erbjuden det här för sex år sedan. Då hade jag sluppit operera bort mitt högra bröst och 17 lymfnoder. Då hade jag sluppit cellgifter och herceptinbehandlingar. Då hade jag sluppit fem veckors daglig strålning. Då hade jag sluppit alla biverkningar som bröstcancern gett mig. Hjärstvikt, lymfödem och fan och hans morsa. Det som jag efter att ha varit en lydig patient nu måste ta hand om själv. Jag brukar inte tillåta bitterhet gro i mig. Inte låta såna tankar ta över. Men jag blev ledsen. Men så klart glad att forskning går framåt. Och tänker på att jag tog iscador i många år, att det på ett sätt är Vidarklinikens immunterapi. Å vad jag önskar att skolmedicinen och det som vi kallar alternativvård går samman.
Så tänker jag så här. Ge alla tjejer som uppmanas att äta antihormoner efter hormonell cancer den här behandlingen i stället.
Så att de kan få fortsätta att vara lustfyllda och kåta. https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/videos/1358893940909527/?hc_ref=ARSlTs0XafmGnUmO4HuT1HT0alfoBh_TYRhlXkERdkBWK-ez8yMSKD60675e8BH3cd4

1 reaktion på ”immunterapi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *