Lite info

omstart

Får många frågor om var kan jag gå din lymfworkshop. Jag blir inbjuden till olika yogastudios och alla event och kurser, resor och workshops försöker jag vara duktig och lägga in på min hemsida under kurser och events HÄR. PÅ tisdag nästa vecka är jag till exempel i Nacka och håller en lymfworkshop. Det finns platser kvar. HÄR HITTAR DU INFO OCH BOKAR Har inga fler lymfworkshops i Stockholm inbokade innan sommaren, vad jag kommer ihåg. Så ta chansen!

Helgen 28-29/4HÄR PÅ YOGAGAMES Ses vi? Har aldrig varit på yogagames, så känner mig lite som en ettagluttare som ska börja skolan. Ni vana inbitna ”yogagejmare” lova att ni är snälla mot mig.

2 maj hittar du mig på Axelsons HÖR MIG PRATA PÅ AXELSONS; LÄS HÄR Känns lite kul eftersom jag gått två utbildningar där.

4 maj håller jag en Knipworkshop på ATMAJYOTI HÄR HITTAR DU INFO Tror det är den sista för säsongen, så passa på att knipa en plats, hehe pelvicfloorhumor.

5 maj pratar jag på Green beauty awards, kom och lyssna och testa härliga skönhetsprodukter HÄR HITTAR DU TIDER OCH INFO

Sen åker jag till Marocko med en grupp DEN är fullbokad sen en tid men i oktober till Italien finns det platser HÄR hittar du den. Fullständigt underbart. Så bra månad att åka i oktober och njuta av ett fortfarande varmt södra Italien. Vi var ju där förra året med en grupp och det var en jättehärlig resa.

I november åker vi till Indien och Palmgrovebeach resort. Där jag håller ett hathayogaretreat.HÄR HITTAR DU INFO Jag återkommer alltid till den här platsen. Det var här jag hade mitt första yogaretreat 2008, tror jag det var. Så det blir 10 års jubileum. Och det ska firas. Här har det öppnat upp för ett par platser kvar. Så boka.

Under året kommer jag också ha ett antal knipworkshops och lymfisar runt om i landet, så håll koll på min hemsida. Försöker som sagt vara duktig och hela tiden lägga upp information om var jag är nånstans.

5 reaktioner på ”Lite info”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *