inte utan min strumpa

Det här är ett samarbete med Medi.

_MG_4727 (kopia)

Det finns dagar när man kanske bara vill ha en kortare strumpa som stöd. Då är en sån här strumpa perfekt, dessutom tycker jag det är snyggt med kort strumpa till kjol. Kan redan nu lova att ni kommer se mig med beigefärgade strumpor i sommar…
Sedan jag började med kompressionsstrumpor har det skapats ett beroende i mig. Jag vill faktiskt ha kompression varje dag och märker hur jag fnular på olika nya typer av kompression. Kan man kanske göra kompression i ull/silke? Just det där med värmande kompression tänkte jag mycket på när jag var på landet och det var minusgrader utomhus.
Igår var jag ute på galej och bar höga klackar. Det är så lätt att man blir trött och tung i fötter och ben då, men inte om man har kompression. Det är sådan skillnad. Du måste prova.

På bilden har jag strumpan Mediven Plus ADstrumpor i färgen karamell HÄR HITTAR DU DEN
Och du vet väl att du får 20 procents rabatt om du skriver in KARIN i kampanjrutan innan du betalar. Glöm inte det!

PS: Går också att kombinera med strumpbyxan, typ lager på lager om man vill ha extra stöd som på en flygtur till exempel.Då tar man den korta strumpan ovanpå strumpbyxan.DS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *