låt mig vara din gröna guide

Sugen på att äta mer grönt? På att äta mer rent = clean eating? Kanske testa en detox? Då har du faktiskt världens bästa chans NU.
Jag har tillsammans med Brillbee gjort en kurs som du hittar :Här är MIN KURS PÅ BRILLBEE Här blir du guidad i 21 dagar. Du får en massa goda, enkla och braiga recept. Du får tips, sånt som kan vara bra att tänka på inför och under en detox. Du får lite yoga, andningsövningar och avslappningsövning. Jag guidar dig genom din 21 dagars detox och jag lovar det kommer att bli lättsammare. Jag håller dig virtuellt i handen och lotsar dig fram och vips så har 21 dagar gått.

Och det allra, allra bästa är att du får 20 procent rabatt på min kurs fram till midsommar. Så gå in via länken och skriv in BALANS i kampanjrutan så får du rabatten. Bra va?

9789155261498_200_21-dagar-till-ett-lattare-och-friskare-liv

_V1A6361corp

2 reaktioner på ”låt mig vara din gröna guide”

  1. Hej Karin, Jag har flera frågor om kursen ’Detox på 21 dagar* – Jag har köpt den din bok – vad ytterligare ingår i kursen? Hur går det till rent praktiskt? Har jag tillgång till ’lektionerna’ eller vad jag ska kalla det… när jag själv kan och vill? Eller måste jag sitta här framför min dator varje dag i 21 dagar (även om detoxen skall pågå i 21 dagar … ) Jag behöver få förklarat för mig upplägget, Hur går kursen till? kram /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *