god snäll jul kära läsare

För mig är julen laddad. Alla traditioner är laddade. Tänk vad tid det tar att göra sig vän med sina erfarenheter… Jag har alltid rymt när det blir just så där laddat. Men min nya strategi är att stå still. Sitta still i båten. Sitta på stressen. Och vet ni jag tror det är den bästa strategin hittills.
Det är bara en dag och den kan bli alldeles förbaskat härlig om man man tillåter den. Om man inte kastas in allt det där, så här ska en bra jul vara. Ni vet när ens förväntningar får en att falla redan på mållinjen.
Det finns inget så här borde det vara.
Det finns bara nu.
Och det är precis här man slänger in Carpe diem, dessa uttjatade ord. Men om man istället för att tänka att de är uttjatade, veeerkligen tänker och känner. Vad betyder de. Ja, då blir NU precis det magiska ögonblick vi behöver.
Nu sitter jag här. Bredvid mig en kopp kaffe. Jag har googlat på kändisgranar. Ville ge er en julbomb av overkliga granar.
Och vet ni. En gång firade jag jul i Usa med mina kusiner i San Fransisco. Jag var så fascinerad av deras julgran. Den var typ overklig. Grenarna satt tätare än på den svenska granen.
Snart ska jag ta mig till pappas ålderdomshem. Tar med mig Pino, han ska få ha sin lilla tomteluva. Jag ska vara en stund hos mina föräldrar. Sen ska jag vara alldeles stilla.
God jul kära läsare. Jag hoppas din jul blir lugn. Snäll.
Jag börjar med att ge lite HIT
Det har jag råd med. Det har du råd med. Det gör hjärtat mjukt.
God jul.

picture-136

beyonce_tree

c60d2e807da426cdabe31cab57ad8ece

mariah-carey-a

dita-von-teese

celebrities-dressed-for-christmas-in-the-past-20

2e779a1100000578-3319347-image-m-15_1447599696511

mariah-carey-took-sexy-snap-front-her-christmas-tree

2 reaktioner på ”god snäll jul kära läsare”

  1. Hej! Jag fick din nya bok i julklapp av min nioåriga son! Jag läste i den igår kväll och imorse. Jag är jätteglad för den, vilken fantastiskt bok, den kommer att vara en stor inspirationskälla för mig! Tack Karin❤ Hoppas att du har en fin helg! Kram från Johanna i Stenungsund

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *