när läsare hör av sig

IMG_7920

När jag fick cancer och gick ut med det i min blogg och också öppet pratade om det i intervjuer så har jag fått många personliga mejl och personer som kommit fram och tackat för att jag berättar. Inget kan värma mig mer än att det jag berättar/berättat kanske hjälpt någon. Då har på något sätt den här sjukdomen med C gjort något gott. Fört något bra med sig.
Men sjukdomen eller jag kanske ska säga behandlingen för också med sig en hel del efterskalv, biverkningar som gör det svårt för oss att fortsätta leva livet och ”glömma” vad som hänt. Utan just de där biverkningarna ger sig tillkänna och gör att det är svårt att gå vidare.
I månadens nummer av m-magasin har jag skrivit en debattartikel om cancerns efterskalv. En bc-syster la upp en del av artikeln på min facebooksida och tackade för texten. Hoppas du också kommer att gilla den.
13233039_10153620059961918_8401742103500360229_n

9789155262563_200_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

Igår fick jag också ett så härligt mejl från en tjej som köpt min senaste bok YOGA-FYSISK & SJÄLSLIG DETOX
Hej. Köpte din nya bok idag. Tänk…att enkelheten alltid fungerar så bra. Tack för en välskriven och inspirerande bok. Jag sträckläste den och från nu ska jag använda den dagligen. Övningarna du har med i boken passar mig mycket bra just nu. Jag har inte yogat på tre månader drygt. Har under hösten och våren arbetat alldeles för hårt och gick i däck. Min yogaklass har för högt tempo…gick några gånger på yinyoga men klarar inte att vara i grupper just nu. Det var så befriande att läsa det du skriver om komplicerade asanas och att de blir mindre viktiga. När jag läst din bok rullade jag ut mattan…Jag är tung…gått upp i vikt…andningen var ansträngd…stel …otymplig..men jag gjorde det. I all enkelhet ..tack

Jag sitter här i sängen i Petra & Stefans fantastiskt vackra hus i Cala Llombards och fylls av en sån glädje när jag läser orden. För varje människa som hittar till yogan är som osynliga medaljer på mitt bröst. Jag bär alla era berättelser med mig. Det gör mig så stolt och glad. För yoga behöver inte vara svårt och bara för de viga, starka, smala och unga. Yoga är ett redskap, eller som min kompis som brukar säga att yoga är som en verktygslåda. Och så är det. Yoga går alltid att anpassa. Yoga är inte bara de akrobatiska övningarna, även om de är härliga och de har sin tid. Men yoga går att använda i livets alla skeden och utmaningar. Jag säger det gång på gång. Om jag inte hade hittat yogan hade jag blivit galen. Så glad och tacksam är jag för yogan i mitt liv. Och så glad och tacksam jag är för var och en som hittar yogan.
Yoga är för alla. Glöm aldrig det.

3 reaktioner på ”när läsare hör av sig”

 1. Hej Karin! Jag har skrivit det tidigare och gör det igen. Du har givit bröstcancern ett nytt ansikte. Jag läste och läste din bok under min behandlingtid.Det blev min terapi.
  Behandlingarna är äntligen över, efterskalven kvar.

  Men dina ord har hjälpt mig att hitta styrka. För två veckor sedan duschade jag enbröstad på gymmet.
  Vilken styrka jag kände efter!

  Du är mycket generös med din kunskap!
  Namaste?

 2. å vad glad jag blir. Tack snälla för din kommentar och heja dig som duschade. Modiga starka du. jag vet precis hur det känns att klä av sig och vara offentlig med sin nya kropp. Kram och heja heja dig från en bc-syster

 3. ??? när man som du delar med sig så mycket till så många så önskar jag att jag kunde ge ngt tillbaka. Sprider din kunskap från blogg, böcker till knipfiler så mycket jag kan.
  Låt mig veta om jag på ngt vis kan göra ngt mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *