låt Vidarkliniken vara kvar

LÄS OCH DELA VIDARE DEN HÄR ARTIKELN

Det är en enorm förlust för mångfalden inom sjukvården, som på många sätt slutar att vara fri om Vidarkliniken går i graven. Jag förstår att man inte kanske förstår vikten av att kunna välja annorlunda om man inte varit sjuk, hamnat på sjukhus eller varit i händerna på vården. Men för oss som vill välja annorlunda än gängse sjukvård, den vi alla är med och betalar för, så finns det risk att vi inte kommer kunna det. Jag läkte på Vidarkliniken, efter alla sjuhelvetes cancerbehandlingar, så var det där jag läktes. Där blev min kropp min igen. Om det här förjävliga beslutet går igenom i juni så försvinner nåt stortartat. Låt det inte försvinna. Tack tidningen Hälsas chefredaktör, Maria Torshall för att du vågar stå upp för det alternativa. Dela hennes artikel. Sprid den. Motsäg dig det här förslaget. För det är inte bra. tro mig.

bild

1
1