inspiration

Ni vet när man känner att man är på gång att bli sjuk. Så kändes det hela veckan på Mallorca. Men glad att vi lyckades plåta allt till boken. Det var också en ganska kylig vecka och jag hade så klart helt fel kläder med mig. Bara sommarkläder och flipflops. Fattar inte hur jag tänkte? På flyget hem kände jag att det var så där kittlig i halsen, ni vet när man måste harkla sig hela tiden. Så i söndags bröt det ut och nu ligger jag här och känner mig febrig och hostig och med snuva. Inte hur jag hade tänkt mig den här veckan…
Men inget blir som man tänkt sig.

Men min förkylning är inget att gnälla över. Förra veckan fick jag reda på om två tjejer som liksom jag fick bröstcancer och som nu fått tillbaka sjukdomen med stort C. Fan i helvete vad det är orättvist. Det gör mig också rädd. Varför hittar vi inget botemedel? Hur kan det komma sig att fast det skänks så många miljoner varje år till cancerforskningen så ändå blir vi inte friska. Ändå slår sjukdomen till och kommer tillbaka och då verkar den dessutom komma tillbaka tuffare och hårdare än första gången?

Så nu ligger jag här och försöker stilla tankarna i huvudet. Om att jag har ett dåligt immunförsvar. Att jag borde inte bli sjuk. Samtidigt som jag vill skicka kärlek och hopp och styrka till de här fantastiska tjejerna som blivit sjuka igen.

Gjorde den här på Mallis. Tycker faktiskt att den är ganska bra. La ut den på instagram och någon frågade vad stod det på lappen som var bortriven. Jo, det stod INSPIRATION.

IMG_7439

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *