vi hade i alla fall inte tur med vädret

Jag är på Mallis med Anneli och vi plåtar för nya boken som kommer ut i december i år. Vädret är ganska lynnigt, så vi får liksom stå på vänt och kasta oss ut för att ta en och annan bild åt gången. Men under tiden som vi väntar på bra fotoväder så instagrammar vi. Följ mig på Instagram karinbjones Så får ni en del avklädda soliga bilder och andra lite mer mulna.

IMG_7339

IMG_7325

IMG_7323

Och varje resa jag gör inbegriper en stund av min oro över att jag ska bli sjuk. Jag har snart druckit varje (som jag varit i) lands variant på drick sprit och bli av med förkylningssymptom. På den här baren i den lilla byn där vi bor. Jag där föreslog hon hett svart te med konjak. Klart man testar. Jag tror på sprit och inte medicin skulle kunna sammanfatta min inställning. Ta det nu inte ordagrant…

IMG_7340

Håll nu tummarna för oss, att det blir mer soliga bilder, och bara ben och att vi slipper frysa så väldans på kvällarna.

IMG_7314

1 reaktion på ”vi hade i alla fall inte tur med vädret”

  1. Lycka till med bilderna! Vilken fantastiskt miljö! Håller tummarna för ”spriten” (att förkylningen försvinner) och solens framkomst!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *