powerdagen och lite annat

Blä, blä, blä för den här läsningen. Obs, de handlar inte om bilden ovan… Men jag är så trött nu på Läkemedelsverket och Livsmedelsverket. Så trött på maktfullkomlighet och lurendrejeri och hemliga agendor.Skärpning för sjutton. Jag har ingen lust att känna mig lurad av såna som man tror ska göra rätt. LÄkemedelsverket betalas till 95 procent av läkemedelsindustrin

Livsmedelsverkets nya expertgrupp

I somras skrev jag det här blogginlägget. Vem kontrollera de som kontrollerar?

Så deppigt.

Men nåt som inte är deppigt. På lördag kl 12.30 kan du träffa mig på Åhlens deras träningsavdelning vid t-baneplanet. Jag ska signera min senaste bok Yoga – fysisk och själslig detox. Kom förbi och säg hej. Lova det! Tänk om ingen kommer. Tänk om ingen bryr sig det minsta och jag sitter där som ett litet fån. Nej, låt mig inte känna så. Kom förbi och krama mig. köp min nya bok, eller ta med dina gamla. Jag kommer att ha pennan i högsta hugg.

9789155262563_200_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

Och boka 13/2. Det är värsta bästa powerdagen ute på Lidingö. Jag och en massa andra härliga fantastiska inspirerande människor kommer att finnas där för att boosta och kicka igång dig, så klart lett av powerpinglan numero uno Leila Söderholm. Leila har precis kommit ut med sin första bok. HÄR köper du den
Leila är så inspirerande. Jag lärde känna henne förra året på Amelias träningsresa som jag hade äran att vara med på. Leila är så bra. Så kom för hennes skull om ni tycker yoga är trist 😉

Här hittar du info:
powerday Inbjudan Ny röd the one

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *