guldkompasset

Igår var jag på kurs för att hitta mitt Guldkompass. Mitt livs röda tråd. HÄR HITTAR DU INFO det låter kanske flummigt. Men det är så intressant att man efter en dags workshop ser sammanhangen. Varför man gör som man gör och varför man är som man är, ja det blir så tydligt. Och att man haft med sig det ända från start.
Det gäller liksom bara att ta tag om det och kanske våga uttala sina önskningar och drömmar också för sig själv.
Eller bara och bara. Så enkelt är det ju inte. Men det fina i kråksången är kanske att man synliggör det.
Vi var sju kvinnor.
Sju kvinnor som delade sina historier.
Och varje gång man är med om tillfällen där man delar, på lika villkor, så händer det saker. Jag kom också på hur mycket jag älskar att gå på bra kurser. Jag gick några år i gruppterapi. Det handlade också om att dela. Att vara i grupp. Att våga lita på gruppen. Oj, jag kom på att jag saknat den känslan. Jag har saknat det som händer i en när man ser att vi är så lika. Det är magiskt. Man ser likheterna som vi alla går och bär på. Undringarna och funderingarna. Det som blockerar och håller emot. Och så ser man vändningen när det tänds. När det börjar spraka och när det väcks magi. Hur ska jag säga det är inte terapi. Men det går ju inte att komma ifrån att det ändå på nåt sätt blir terapeutiskt. Men man får tag om sin styrka, eller styrkor och hur kan man använda sig av dem jobbmässigt. Omvandla dem, kanske till och med skapa sitt egna jobb. Perfekt för frilansen, men också perfekt för företaget. Katrin Sandberg är helt enkelt perfekt för hon vaskar fram guldkornen i dig på ett varmt och ”tufft”, men superhärligt sätt.

IMG_6010

Jag behövde den här kursen för att pussla ihop en massa lösa grejer i mig. Liksom lite styrkraft tror jag. Tack!

1 reaktion på ”guldkompasset”

  1. Caroline Flindt

    Låter spännande!
    Är lite nyfiken på din morgonpraksis, hur ser din morgonyoga ut och hur gör du dina andningsövningar? Vill också höra om om du skrivit ngn bok med härliga recept på hälsosam vardagsmat? Önskar dig en fin dag och helg och så ännu en gång tack för en inspirerande blogg:-)
    KH Caroline
    Ps. Har du några favoritsites/bloggar personer som du kan rekommendera?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *