tjejer behöver inte en kille

å jag har hittat en sån härlig miniserie på Svtplay, Flickvän på försök med Brita Zackari. Äntligen har hon fått ett eget program och slipper vara sidekick åt Felix Herngren. I sitt egna program är hon charmigare, roligare, smartare, ja, helt enkelt bättre. Kontentan?
Jo, en tjej behöver inte en kille för att vara kul, men killar behöver alltid en tjej som backar upp dem…

Flickvän på försök

Så läser jag Johan Cronemans sågning HÄR Tänk vad olika det kan vara.

1 reaktion på ”tjejer behöver inte en kille”

  1. Mete ersson

    Tur att vi är olika, jag tyckte ”flickvän på försök” var helt likgiltig. Både min man och jag undrade vad meningen med programmet var, skulle det var allvar eller kanske ironiskt. Man blev inte ens arg, det var bara en stor gäspning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *