this too shall pass…

Tänk om man hade reagerat så här när man var 17 år kolla filmen på Aftonbladet
Konsten att vända en situation till sin fördel.
Själv hade jag säkert i huvudet ältat; vad hade jag kunna gjort annorlunda? Jag skulle inte ha ställt mig där? Tog jag för mycket plats? blablabla

Hittade den här på Hillevi Wahls instagramkonto. Tycker att den säger så mycket. Vaknade i morse med huvudet fullt av tankar. Kanske känner jag oro för morgondagen? Imorgon ska jag göra en lymfscint för att se hur och om jag har nåt lymfflöde överhuvdtaget i min högerarm. Eller om det bara är så att det fylls på och fylls på. Och ni vet ju, några milliliter i taget blir deciliter, blir liter. Så vill man ju inte att det ska utveckla sig i armen.

Ingrid Bergman led också av lymfödem efter sin bröstcancer. Hon kallade tydligen sin svullna arm för sin lilla hund. Vi har alla våra knep för att komma över rädslor, det sorgsna i oss, svårigheter och allt vad det nu är. Humor är ett så bra vapen. Att liksom hitta solen i sig själv även fast det ösregnar. Just nu är det soligt ute och lite regnigt inom mig. Men This too shall pass…

Hittade den här filmen hos Malin Berghagen  
en annan yogini som också undrar, fnular över sig själv, livet och relationerna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *