komsi, komsi

Jag älskar att lära ut yoga. Jag älskar att tända den där elden. Yogaelden.
Att det aldrig är försent och att alla kan yoga. Yogan är så anpassningsbar.  Det är det som är så häftigt med yoga. Att alla kan yoga. För det finns nåt i yogan för oss alla. Den går att ta med i livets alla skeden. Man kan använda sig av yogan i det som livet för med sig i form av sött och surt. Man kan yoga sig glad, varm, lugn. Man kan använda yogan när livet snurrar, när man är med om sorger och glädje. I ur och skur helt enkelt. Just det älskar jag att lära ut, få folk att förstå att man kan göra yogan till sin. Till sin bundsförvant. Yogan är liksom inte mer någon annans bara för att den kan göra tuffa och akrobatiska ställningar. Yogan är din även om du precis lärt dig att göra solhälsningar. Det är alltid din yoga, sedan kan vi som yogat lite längre kittla dig lite för att få dig mer nyfiken att lära mer, vilja veta mer. Men yoga är din från ditt första yogaandetag och det ska du alltid hålla fast vid. Precis som att du är expert på dig.

Jag får många frågor om man kan yoga med mig nånstans.
Om jag har kurser någonstans.
Och JA, det kan man. I september kommer jag att hålla två tredagars retreat på Mallorca. Du kan välja mellan 16-18/9 och 20-22/9
Det kommer att bli så härligt. Kom med, vi kommer att få det så mysigt.
Jag rekommenderar de retreaten varmt.
Dels för att Mallorca är en så fantastiskt härlig ö. En magisk ö på många sätt. Sedan är det ju så fint att kunna förlänga sommaren med några extra solskensdagar. Värme och sol och yoga. Att boosta kropp och själ med det inför höst och vinter.
Retreatet arrangeras av Petra och Santani.  Petra är en urgullig tjej från Skåne, som flyttat till Mallorca och som gör fina yogakläder bland annat.
Jag ser så fram emot den här resan.

Du kan också yoga med mig till några av mina yogadvder, som du hittar här

Yoga i lust och nöd DVD

Och här är Yoga i lust och nöd som jag gjorde med Mmagasin Här köper du den

I november kan du yoga med mig i Indien. Det retreatet arrangeras av Eva och Little Palmgrove Här hittar du info och anmäler dig 
Ska bli kul att visa dig Indien som jag tycker så mycket om.

Komsi, komsi. Följ med till Mallis eller Goa. Men först ska vi ha lite svensk sommar tycker jag.
Hoppas vi ses på mattan nånstans.

4 reaktioner på ”komsi, komsi”

 1. Yogan finns i mig hela tiden .. Vart jag än går, vart jag än är.
  Andningen finns med i min "nu" flytt, när jag bär saker, lugna rörelser inge stress..
  Yogan har hjälpt mig att bli en mera närvarande människa, och nu skall jag få min man att "varva" ner… Jag äger en turkos matta nu och är rädd om min kropp och min själ…… Har jag ont i huvudet , låter jag min kropp ta hand om det, det går om man lyssnar inåt, det går med hjälp av yogan….
  Jag är tacksam över det…. Jag håller mig frisk…det viktigaste i mitt liv…

 2. Har yogat sen december och har verkligen hittat rätt. Har haft ont i min rygg i 25 år och så smidig jag har blivit i ryggen nu är helt underbart. Har bland annat köpt din dvd för rygg och nacke kan varmt rekommendera den. Yogan och meditation är verkligen lisa för själen. Håller alla tummar för dig imorgon.

 3. Jag håller också tummarna för dig imorgon och skickar mina varmaste tankar. Hoppas du får en fin midsommar Kram Maggan

 4. Tänka på dig och morgondagen. Håller tummarna för att allt ska gå din väg!. Varma kramar och tankar.
  Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *