håll min hand


Bildresultat för honungsbin

Sånt här kan få mig att tappa det. Vi har ingen plan B för…
Naturskyddsförening har skrivit om det här också och här har vi en möjlighet att donera pengar. Gör det, jag ska. Här kan du Rädda bina
 

Saker som händer. För ett par dagar sedan fick jag kallelsen till den där röntgen då man ska få lite radioaktivt insprutat i sig så ska de kolla min bröstrygg. För att utesluta metastaser. Min onkolog ville ju att jag ska kolla det, jag såg det i hennes ansikte när jag sa att jag har ont bakom skuldran. Det ska inte vara cancer. Det SKA INTE vara metastaser.
Det är ju det här som jag är så trött på. Trött på att känna oro. Den där gnagande. Vill bara njuta av att sommaren är här. Att jag fick ha mina guldskor på mig på Polarprisutdelningen på Konserthuset. Njuta av livet.
Så tittade jag på kallelsen. Torsdag 18 juni.
Fanihelvete, det är samma dag. För tre år sedan fick jag besked om att jag hade inflammatorisk cancer dagen innan midsommarafton.
Nu ska jag göra en sån där undersökning för att utesluta just cancer.
Håll tummarna för mig.
Håll min hand.
Fram till då, och fram till vi får besked om vad som fanns på röntgenbilderna kommer att vara i ett töcken. Måste välja glädjespåret i huvudet.
Välja glädjespåret.
Tur att det ligger så nära att det finns ett skratt som ligger där på orovågorna och guppar. Kluckar.

9 reaktioner på ”håll min hand”

  1. Jag sänder också alla goda tankar till dig och håller tummarna…..jag vet hur det känns med denna vånda och väntan ,tänk om man kunde mota bort den för den tar mycket energi.Men så är vi människor funtade tyvärr, de flesta av oss…Kram Maggan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *