hej, jag är på Mallis

Jag är på Mallorca och håller i yoga på mornarna på tidningen Amelias träningsresa. Därav min frånvaro här från bloggen.
För även om jag ”bara” håller i yogan, så känns det som att tiden inte räcker till, till allt jag vill göra. Skulle önska att dygnet hade fler timmar. Varje dag så bjuds vi på ett smörgåsbord av olika träningsformer. Och det är världens härligaste gäng som är med på resan. 95 träningssugna kvinnor och flera från tidningen Amelia, Ullmax som håller i kläderna och så Martina Haag och Leila Söderholm. Och så Vings träningsledare. Jag har lovat mig själv att hänga med på löprundan på torsdag. Då ska vi alla springa milen. Lite läskigt, men man får springa hur långsamt man vill och jag är superpeppad. Men, jag har redan träningsvärk. Det har varit olika grejer, explosiva träningar och i eftermiddag är det handduksträning. Allt du kan göra med en handduk och bygga upp styrka och smidighet i axlar och armar.
Leila är en fena på att hitta på sätt att träna precis var som helst. Du behöver inget gym, du behöver bara fantasin. Helt underbart.
Igår fick vi ta del av hennes historia. Jag vill verkligen uppmuntra er till att gå på en föreläsning med henne, eller träna med henne. Vilket energiknippe.

Här har jag precis haft min första yogaklass på piren utanför hotellet. Riktigt härligt att göra solhälsningar med havet som utsikt, samtidigt som solens strålar värmde kroppen.
Jag är så tacksam för att jag fått möjlighet att åka med på den här resan och att jag får träffa alla dessa härliga kvinnor som är med på resan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *