Knipskolan 3

Jag hoppas ni gillar Knipskolan? Ni får gärna dela med er av era tips.
När gör ni er knipträning? Märker ni någon skillnad?
Jag vill veta. För jag tror att vi behöver prata mer, dela med oss mer av fassiken allt. Avdramatisera, för det är typ först då man kan gå vidare och komma längre och nånvart, faktiskt.

Var tredje kvinna över 35 år kommer att få eller har redan någon form av inkontinensproblem. Det är tråkigt och just därför att jag VET att man kan lindra och motverka i alla fall 70 procent av de som har problem genom att knipaträna, så kommer jag inte sluta att mässa förrän ni fattar hur viktigt det är.

Nu ska ni få lära er knip som tajtar till hela slidkanalen. I båda de här övningarna jobbar vi med uthållighet och styrka, det vill säga på att göra bäckenbottenmuskulaturen både uthållig och stark.
Det här är övningar som är toppen när man gravid.

Hissen

Klockan

Igår var jag på Tv4s Vardagspuls, om du missade det, så kan du se inslaget med mig här

Ibland känner jag bara Tack gode Gud, och mig själv för att jag var så klok och fortsatte yoga, fast det tog så mycket tid från mig. Men hur fantastiskt det är att yogan mutade sig in i mitt liv. Jag sa alltid att det var nog min bästa pensionsförsäkring, idag vet jag att det också var min bästa livsförsäkring. Med yogan kom så mycket kunskap, bland annat var det genom yogan som jag hittade det här med knipet, på riktigt. Eller lyftet som jag fattade att det var. Det magiska lyft, som också sträcker oss som Guruji på bilden när han står stadig och stolt i samastith.

1 reaktion på ”Knipskolan 3”

  1. Hej! Läste den här reklamen för Docrates cancerklinik (http://kampanj.expressen.se/docrates/?posts=1861) i Finland där man uppenbarligen jobbar med lymfmassage direkt efter operationen och sällan får problem med lymfödem. Riktigt upprörande att vi inte får den vård vi behöver i Sverige. Den här massagen verkar som den ska fungera även efter längre tid, jag antar att det är sån du försöker få. Hoppas att det går vägen. Har du pengarna låter det som att det kan vara värt att betala, även om det helt klart inte borde vara en fråga om pengar. Du kan förresten antagligen få pengar av Försäkringskassa i efterhand. De ska ersätta relevanta behandlingar så vitt jag förstår. Stå på dig! Sara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *