grattis Vidar 30 år

Ibland när livet snurrar på kan jag längta tillbaka till mina rehabiliteringsveckor på Vidarkliniken. Ibland går det till och med så långt att jag sitter på hemnet och kollar hus i närheten, för det är nåt väldigt magiskt med den där marken. Den där platsen. Det är vackert och lugnt.
Jag älskade mina veckor där.

Så här kunde det se ut efter en massage, det här är Vidarkliniken för mig. Värme och snälla händer

För ett tag sedan fick jag ett mejl om jag ville bli intervjuad för deras tidning, inför deras jubileum, här kan ni läsa.

Har du möjlighet och har varit sjuk ansök om rehab här, det gör du via din läkare. Och tyvärr kan inte alla landsting ge den möjligheten. Men om du ställer frågan kanske de får upp ögonen för att fler människor vill det alternativa. För det ställer också indirekt krav på eftervården tänker jag.
Men man kan åka på besök. En helg i YtterJärna. Bo på hotellet och gå runt i den vackra fantastiska trakten. Fika på Kulturhuset i Ytterjärna, köpa grönsaker på Nibble handelsträdgård. Jag lover det är vackert. Fantastiskt.

Jag är så tacksam för min tid på Vidarkliniken. Hurra och grattis för dina 30 år, låt det bli minst 30 till. LÅt det alternativa få spira och växa, precis som jag kände att jag gjorde när jag blev sedd på riktigt.

2 reaktioner på ”grattis Vidar 30 år”

  1. Kära Krigarprinsessa!
    Allt ljus och kärlek till dig!
    Tusen tack för jättefina inspirerande böcker – jag blir glad och peppad!
    Varma hälsningar från Monsungatan i Göteborg
    PS. Idag är en bra dag för healing!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *