Oktober = bröstcancermånaden

I morgon är det första oktober. 

Oktober är på många sätt bröstcancermånaden. Nu kommer vi läsa om många kvinnor som drabbats och höra våra historier om hur vi tog oss bort och ur det här eländet. Tyvärr tar sig inte alla igenom det här och varje kvinna som dör i den här jävla skitsjukdomen är en sån förlust. Ja, så klart varenda människa som dör i cancer och jag önskar så vi snart hittar ett botemedel.
En sån historia, ta i trä, med positiv utgång är min.
Under alla mina cancerbehandlingar skrev jag här på bloggen om mina känslor, nu är alla texter sammanställda.
Nu är bloggen en bok. Köp boken här!

Jag vill fan leva (pocket) Och jag börjar med att i morgon ta mig till Eva Melkes behåaffär på Vallentin Sabbatsväg 7, alldeles vid Vasaparken, för att signera böcker och all försäljning går oavkortat till BRO Bröstcancerföreningars riksorganisation. Kom dit!! Jag är där mellan kl 16-18. Jag lovar det är i morgon, tyvärr står det torsdag 1/10 i annonsen. Men det är ju så klart onsdag 1/10. Jag tar med min några av mina andra böcker.

Kom.

Jag är också glad att outa samarbetet med M-magasin och BRO. Här hittar du Yoga i lust och nöd
Ni vet ju alla hur viktig yogan var för mig under alla cancerbehandlingar och självklart vill jag att andra ska hitta det redskapet. I dvdn hittar du allt från lugnande andning, till ledda avslappning, knipövning, yoga för mer energi och yoga för trötta ben bland annat. Ett kapitel speciellt för dig som bröstcanceropererats. 10 kronor av varje såld dvd går oavkortat till Bröstcancerföreningarnas riksorganisation BRO.

Yoga i lust och nöd DVD

Jag är också stolt över mitt samarbete med Mysore Yoga Paris och Lovisa Burfitt. Här kan du läsa
Tillsammans har vi tagit fram det fina linnet som du kan köpa HÄR! Obs, linnet har gjorts i en begränsad upplaga.
           

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *