I love being 50

Igår fyllde jag femtio år.
Det var världens härligaste dag, som var härlig och så kärleksfull från morgon till kväll.
Jag har känt så mycket oro för den här dagen på så många
olika sätt och plan i mitt liv. Så kom dagen och nån sorts lugn
infann sig redan från första stund. Allt blir bra till slut för att det måste, för att jag vill
tro så och det gäller allt i mitt liv. Dagen började bra och det mest
unika, jag sov och på riktigt vaknade av skönsång och kaffe och present
på sängen. En lejontantflicka älskar blingbling

 

Jag hade en så härlig dag igår med mina närmsta vänner och familj här ute på landet. Känner mig lovebombad på ett alldeles fantastiskt sätt. Så fina tal, så kärleksfullt, så fina presenter.
Så mycket kärlek.
Och så finaste presenten. En burk där mina tjejkompisar lagt ner 50 lappar där de skrivit en massa gulliga, snälla, roliga saker som de tycker om med mig. En lyxbox för 50-åreingen. Den står på nattygsbordet och om jag vaknar låg, ledsen och med dåligt självförtroende, ja, då kan jag alltid öppna boxen och plocka fram en boostinglapp.

De mest personliga behåller jag för mig själv, men här får ni se några jättefina lappar. Under hela middagen läste de också upp de här lapparna för mig. Jag tror jag aldrig känt mig så lovebombad i hela mitt liv. Helt fantastiskt.

Idag har vi planterat det fina körsbärsträdet och bambuplantan. Så har vi legat på stranden och solat och badat i flera timmar och ätit rester och värsta goda rawfoodchokladtårtan.
Åsså tecknet, fjärilen som landade på min rumpa och stannade länge. Från puppa till fjäril, eller?
Att vara 50 har börjat bra.

3 reaktioner på ”I love being 50”

  1. Vad fint! Blir så rörd när jag läser "du är alltd på de svagas sida" på en av lapparna. Finare komplimang kan man nog inte få.Grattis igen, blir själv snart 50 & liksom du känner jag ngn sorts odefinierbar oro, nu vet jag att det ordnar sig:) Kram Lan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *