bara rätt upp och ned

Nu är det mycket yoga på instagram. Utmaningar och så länge folk har skoj så ”Go for it”. Däremot märker jag att jag blir, jag kanske inte ska säga trött, men kanske mätt. Jag älskar instagram för att jag älskar bilder. Tycker det är så himla kul, går in på utforska och hittar så många spännande att följa eller bara ”kika in” lite på deras konton. Många tar ”bara” en bild, medan andra tänker igenom vilken bild de vill förmedla. Det är som att ha bildlektion flera timmar om dagen och det var ju mitt favoritämne i skolan. Så hittade jag den här kvinnan Blue_yagoo, så nu har jag legat hela morgonen och tittat på hennes bilder. Tittar på hur hon går in och ur yogaställningar. Hur hon tränar och så blir jag så där fascinerad igen. Jag älskar att titta på människor som har total kroppskontroll, som akrobater. Blir så fascinerad. Nu ska jag själv gå ner i vårt träningsrum och yoga, men den här sommaren. Herregud, jag har varit så yogalat. Men jag tror jag har behövt det. Jag har yogat, men inte som förr och jag har svingat min kettlebell, gått upp till 12 kg och känner att jag kan höja vikten lite till. Men för mig handlar typ allt om att tycka om min kropp. Jag ska inte säga att jag inte bryr mig om hur den ser ut och känns. Men jag vill vara ett med min kropp.
Svårt att förklara.
Men jag försöker.
Ni vet när yogan känns som en dans. Eller när man rör sig i vattnet, man känner sig lätt och omsluten, helst av ett lagom varmt och lagom kallt vatten. Liksom medveten från fingertopparna ända ner i tårna och upp till hjässan.
Jag kommer också hela tiden på mig själv att jag vill dansa mer.
Kanske bli en hästtjej, för på en hästrygg måste du också ha kontroll på kroppen, men i samspel med hästen.
Vet inte vart det här blogginlägget är på väg. Känns som att jag svamlar. Men kolla in de här. Just nu är jag också helt fascinerad av Yoko och John. Vilka bilder. Och vilken cool inställning till kroppen, bara rätt upp och ned.

5 reaktioner på ”bara rätt upp och ned”

  1. It has been some time since I visited website with such high quality information. Thank you so much for providing such helpful information. This is really informative and I will for sure refer my friends the same. Thanks.
    Yoga beginner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *