koppning

Jag tror jag låg rätt i tiden med boken Frisk och strålande hy. Att ta hand om sin hud verkar vara grejen just nu. Det har ju såklart alltid varit i tiden. Men jag tror att folk är mer  inne på att göra mer än att bara smörja in sig. Jag förespråkar ju att ta hand om huden på naturlig väg och utan kemikalier som ju på sikt förstör huden, men också vår värld. Att skönheten kommer från insidan. Att det är viktigt vad vi stoppar i oss, för det visar sig på vår utsidan. Helheten.

Jag får så väldans många mejl från läsare, både av människor som läst boken men också av er som läser bloggen. Så kul att så många gillar boken. Jag försöker svara på de flesta mejlen, men tyvärr jag har inte möjlighet. Men jag läser allt. Ibland sätter jag mig ner och svarar på de väntande mejlen. Ibland flera månader senare. Men jag försöker i alla fall.

Jag följer Madonna på instagram

Nu har Madonna startat hudvårdserien Mdnaskin. Jag vill också starta ett hudvårdsmärke och parfym. Hur kul skulle inte det vara? Då skulle jag låta några procent gå tillbaka till naturen. Till Naturskyddsföreningen, eller Greenpeace kanske. Mer ta ställning än gulliga rosa förpackningar.
Såg att Blondinbella har ett märke som säljs på Apoteket. Undra hur naturlig den serien är?

Sedan ett år tillbaka använder jag de här koppningsprylarna. Jag gör det lite periodvis. Nu när jag är på landet tänkte jag sätta igång igen. Det är superhärligt, men viktigt att man gör rätt. Det följer med ett litet häfte. Varför ska man koppa, fick jag som fråga. Jo, om man vill ha blodgenomströmning och tajtare hud så kan kopparna hjälpa. I alla fall tycker jag det känns skönt i huden när jag koppat huden.
 Jag köpte ”kopparna” på Vattumannen, men när jag tittar på kontaktinfo, så står det Irena Litwicka i Vellinge. Ingen hemsida, men en mejladress: irena.litwicka@telia.com.  Kostar 359 kr.

Foto Anneli Hildonen

Kom och yoga med mig nästa vecka.
Nästa vecka 25-27/6 har jag en nybörjarkurs i Ashtangayoga härute på landet. Kom. Här finns info
Antingen bor du på ön, eller så pendlar du från närliggande ort. Eller så tar du in på härliga Lyckhems pensionat. Antingen bor du på vandrarhemmet, eller i deras pensionat. Eller så tar du med familjen, eller några vänner och hyr en stuga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *