rabatt på Moonsun

Marilyn, Marilyn. När jag googlar på henne hittar jag så roliga, härliga, fantastiska bilder. Så cool, så skör, så mycket på en och samma gång. Absolut inte intetsägande. Bara otroligt närvarande. Det här inlägget ska inte handla om henne, egentligen. Men så hittade jag den här bilden när hon lyfter tyngder. Jag svingar numera, sedan jag fick hjärtsvikt, mina kettlebells helst varje dag. Det är så bra. Får igång pumpen. Det går fort, man blir stark. Vi vill ha ett hemmagym på landet. Tycker det är så härligt. Vi har kettlebells i olika tyngdklasser, pilatesboll, ja olika grejer. Drömmer om en sån här bänk och en riktig skivstång. Det är den ultimata träningen sägs det. Kanske ska jag överraska min man med ett sånt set. Någon som vet var man köper ett sånt för ett bra pris?

Sommartipset
Tänkte tipsa er om ett bra erbjudande. På söndag 15/6 får alla läsare av den här bloggen 10 procent på Moonsuns alla fina hudvårdsprodukter. Ni måste komma ihåg att skriva in YOGAVITA i kampanjrutan för att få rabatten. Viktigt att ni skriver med stora bokstäver. Sommartid älskar jag serumet, som jag blandar i olja och lite facecream och det blir som en liten boostingmask. Den får sitta på huden tills det är dags att gå och lägga sig. Ofta har den sjunkit in nästan helt. Känns alltid som att huden längtar efter fukt och åter fukt, som om den aldrig kan få för mycket.

Men glöm aldrig. Skönheten kommer inifrån. Vad och hur du tänker om dig själv speglar sig i ditt ansikte. Du kan också hjälpa kroppen genom att äta bra mat. Vad är bra mat? Ja, alla har olika råd och tankar om vad som är bra. Men en sak som förenar de flesta världarna är väl att man helst ska äta ekologiskt odlad mat och inte halv eller helfabrikat. När du lagar din mat från grunden så har du större kontroll på vad du får i dig. Mitt bästa tips är att juica grönt. Att fylla på kroppen med klorofyll. Grönt är vackert. Grönt gör dig vacker.

Och du vet väl att du får en massa härliga tips om hur du kan ta hand om din hud i min bok Frisk och strålande hy på naturlig väg och nu kan också mina finska vänner läsa boken. För den kommer att översättas och ges ut i Finland. Finnar har så fin hud. Alldeles säkert är det allt ert bastubadande. Nästa gång jag åker till Finland, vilket jag hoppas på, då vill jag bada bastu. Bastubaden är så hälsosamt. Vi behöver nämligen svettas mycket och då är bastun ett bra sätt att göra det. Dessutom är det kul att boken fortsätter att ligga på topp tre på trendlistan.  Frisk och strålande hy : på naturlig väg (inbunden)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *