visbyhelg

Efter 14 år åkte jag tillbaka till Gotland för att hålla en knipworkshop i Mariancilas fina yogastudio Lila Shala på Södertorg i Visby. Jag hade nästan glömt bort, eller förträngt hur mycket jag älskar Gotland. Hur fantastiskt vackert det är här. Och Visby, så magiskt. Det är så fint med alla gamla hus och ringmuren. Kom på mig själv när vi gick en kvällspromenad längs vattnet och sedan tog Adelsgatan tillbaka hem igen. Jag gick där och drömde om att ha ett litet hus med en liten trädgård i stan. Tänk en liten skrivarlya i Visby. Jag får börja affirmera…

Ray har varit så glad och berättat om det nya bageriet som ska öppna i hörnet Tegnergatan/Döbelnsgatan och vi har sett fram emot ett bra bageri med bra bröd. Och tänk. Mariancila delar lägenhet med Tina som om en månad ska börja jobba på det bageriet. Är inte världen allt bra liten. Tina var med och startade Rute bagerie här på Gotland. Hoppas det här blir lika bra. I alla fall har jag njutit av hennes bröd de här dagarna.

 Här är Mariancila i sin fina nyöppnade studio mitt på södertorg innanför murarna. Studion har en stor yogasal och en lite mindre. Så fint och välkomnande på alla sätt.

En av deltagarna på knipworkshopen kom med sin fårfäll till yogan. Kände att det kändes så himla gotländskt. Blev nästan lite avundsjuk 😉 Så nu ska jag också skaffa mig en fin fårfäll och ha inlindad i min yogamatta.

Tack Mariancila, Tina och alla deltagare på workshopen för en fin helg. Vill redan komma tillbaka.

1 reaktion på ”visbyhelg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *