det är i det lilla som storheten bor

 

 Så är det. I fredags morse när jag satt på trappan till vårt hus på Björkö, iklädd nattlinne med ostyrigt, trassligt hår (har så trassligt hår nuförtiden…) och drack kaffe och såg Pino springa runt och lukta sig igenom hela trädgården. Då kände jag verkligen; Det är det lilla som gör hela skillnaden.
Hur jag kan leva på den lilla stunden. Plocka fram den och veta att det kommer att komma fler såna dagar, en hel sommar som jag kan njuta av en kopp kaffe på en solvarm trapp.
Så glad att jag har den ”gåvan” att njuta av det lilla. Och sedan jag blev sjuk kanske ännu mer. Jag är så tacksam för livet. Så glad att jag lever och idag vet jag att det är i det lilla som storheten bor.

2 reaktioner på ”det är i det lilla som storheten bor”

 1. Låter så fint Karin! Det enkla och det lilla är det vackra!
  Jag längtar efter en egen trapp och ett hus på landet!
  Kram C

 2. Fina fina Karin. Jag måste uttrycka min enorma tacksamhet till dig och din förmåga att skriva och förmedla texter med en sådan livslust och kärlek. Du får mig att må bättre. Varje dag är ett litet steg i rätt riktning mot acceptansen av mig själv som jag är. Men många dagar på det senaste har det känts som om det går för långsamt när jag ser mig runtomkring i min vardag. Jag vill komma framåt i livet. Snabbare. Jag är 21 år och känner mig redan gammal, som om allt är för sent. Tåget har lämnat perrongen. Facebook, instagram, dagstidningen, internet, google, bloggar, tv, radio…you name it. Överallt trycks det en våg av "Du är inte bra som du är, du kan vara lite bättre" emot mig och jag bryter ner mig själv. Människor som är 20 år och har startat eget och lever sitt dröm liv, medans jag bor hemma och inte riktigt hittat min väg ännu i livet. Jag tänkte bara höra om du kunde berätta om din ungdom och vad du hade för tankar när du var runt 20. Känner mig så otroligt vilsen och ensam i min kropp.
  MEN du får mig att må bra. Ville bara säga det. Du är som min internetyogabloggvän-förebild. Tack för ditt mod och din syn på livet som öppnar upp mina ögon för hur livet är på riktigt.
  (En liten fråga; hur förhåller du dig till kaffe? När dricker du det och hur mycket? Älskar kaffe!)
  LOVE O

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *