medhavd matsäck

Idag har jag varit på resande fot. Åkte tidigt i morse till Karlstad för att hålla i en Knipworkshop på Ashtangayoga Karlstad. Det har varit en fin dag och jag hoppas de som kom fick med sig verktyg att fortsätta att utforska knipandets konst. Tyckte att jag hade så fin bakgrundsbild på yogastudion, apropå konst…

När jag reser, eller dagar när jag inte hinner laga mat, kan jag tycka det är så skönt att jag bor nära Eat ekoaffären på Tegnergatan. För jag slinker ofta förbi och tar en grön smoothie eller köper nåt smart och nyttigt och gott färdiglagat. Så i morse när jag åkte hade jag förbeställt via detoxlife som drivs av Johanna som också jobbar extra på Eat.  Har varit så skönt att slippa tänka på hur jag ska få i mig nåt nyttigt, eftersom jag hade min kasse med juicer, rawfoodlasagne, chokladefterrätt och den supergoda nötmjölken.

Så här skriver de på hemsidan
”Nu erbjuder detoxlife små paket med valfri rawfood låda eller sallads
skål från 90 kr, juicer 50 kr 500 ml, smoothies 45 kr 500 ml, nötmjölk
50 kr 500 ml, en liten söt eller salt sak för 27 kr. Perfekt för resan,
konferans dagar ( boka till alla på jobbet ) eller till helgens middag.
Maila mig jojo.aurea@gmail.com så kan vi sätta ihop ett paket
tillsammans som passar just dig.”

Foto: @detoxlife gör special beställt helg paket med juicer, nötmjölk, valfri raw food låda och raw dessert.

3 reaktioner på ”medhavd matsäck”

  1. Tack Karin för en inspirerande workshop i Karlstad! Det var din yogadvd som fick mig att upptäcka yogan under min första graviditet – och nu efter två förlossningar inom 2 år, var det väldigt värdefullt att äntligen få hitta det rätta knipet! Du är en stor inspirationskälla och jag beundrar verkligen ditt sätt att dela med dig av ditt liv, både i med – och motgång!

  2. Önskar det fanns vegoställen i Uppsala där jag bor. Men vad jag vet finns bara en vegetarisk restaurang som dessutom inte känns jättespännande. Huvudstaden har sina poänger på det sättet.

  3. Ulrika, håller med! Bor också i Uppsala…..
    Fösöker få Primaten att utöka och Lars säger att det finns stor efterfrågan, så vad är problemet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *