juicy Sunday

Tack för alla kommentarer. Jag ger er ett par dagar till att svara på mitt förra inlägg. Jag delar ut en bok vardera till tre av er läsare av den här bloggen. Men ni måste kommentera. Ge mig förslag på vad jag ska skriva om. Eller berätta er bästa kärlekshandling, antingen som någon gett er, eller som ni själva gett.

Idag är det juicy sunday som gäller. Det är Josefine Jäger och Kallpressen som samarbetar och ger oss latoxar möjlighet att köpa ett detoxpaket. Igår hämtade jag upp mina juicer på Kallpressen. Eftersom jag kände mig lite hängig, vem gör inte det nuförtiden? Det är ju influensatider. Så la jag till en extra dag. Jag gjorde min egna juicy saturday också.
Om ni har vägarna förbi, här är öppettiderna.

Det är Martin som driver kallpressen. Han gör superfina kallpressade juicer. Ja, det är skillnad på juice och juice. De juicer som säljs här är gjorda så att mesta möjliga näring stannar kvar, till skillnad från de juicer som säljs i affären som egentligen mest är socker och det vill vi ju inte ha när vi ska rensa och rena oss. Här kan du läsa en intervju med Martin

 Så jag köpte två påsar juice och så den enormt goda cashewmjölken. Jag blir som en bebis när jag dricker den. Helst ska den vara lite varm och helst skulle jag vilja dricka den ur en nappflaska. Ni vet så man får ut lagom mängd och kan njuta extra länge. Men att dricka den med sked, vilket Josefine föreslår, dvs mindful eating funkar också om man vill dra ut på njutandet. Å, det vill man, jag lovar!

Men jag är inte bara en latoxe. För jag pressar gröna juicer minst en gång i veckan i den här lilla älsklingen. Min Greenstar, inköpt på Gryningen i Stockholm. Jag får många frågor om min Greenstar. jag är verkligen ingen expert. Har aldrig testat någon annan kallpress. Tipsa mig gärna. Älskar ju min. Men information om annat bra är jag alltid tacksam för.

Min Greenstar hon, jag tänker att det är en hon. Men hon pressar verkligen ut mesta möjliga vätska ur de gröna bladen och jag dricker minst en grön juice om dagen. Helst efter yogan. Som en rivstart på en bra dag.
I min gröna juice har jag:
Gurka
Spenat
Ingefära
Romansallad
Citron
Selleri

Så här fick jag dra Pino till yogan i morse. Han hade ingen lust, ville nog helst ligga kvar i sängen. Kanske är dags för Pino att börja juica grönt…