tack, alla ni som röstat

 Jag är sååå glad. Det är så kul. Tack alla ni som röstat fram mig. Ni läsare av den här bloggen, som skickat in och röstat på mig. Jag är så stolt och glad. Väldans mallig. Nästan sprickfärdig. Känns helt underbart att få ett pris. Tror nästan jag kan vänja mig vid det 😉
När det var som värst. När jag var i cellgiftstunneln, eller snarare cellgiftshelvetet så kände jag så där väldans; ”När jag är ur det här, vill jag ha medalj. Ett pris på att jag gjort ett sjuhelskotta jobb. ”
Och nu ikväll så kändes det verkligen som att jag fick det. Det här äpplet, känns helt fantastiskt att få, för ni anar inte vilket skrutt jag känt mig som många gånger det här året.
Det här guldäpplet är också till alla er andra som kämpar och kämpat med cancer. Ni som känner er som skruttar, jag önskar er guldäpplen också.
Jag håller på er och hejar på er, på samma sätt som ni hejat på mig. Tack!

 Här fick jag mitt pris Hedersomnämnande i kategorin Hälsoinspiratör och en fin blombukett av tidningen Hälsas chefredaktör Maria Torshall med motiveringen: ”I sitt skrivande sätter hon ord på det svåra, som många med cancer går igenom och visar på olika aktiva sätt på hur man tar sig vidare.”

 Jag kunde inte hålla tårarna borta. Jag blev så glad att tårarna sprutade.

 Tack, tack.

Min älskling var med. Här är vi med Hälsas ad, Helen.

0
0