tack, alla ni som röstat

 Jag är sååå glad. Det är så kul. Tack alla ni som röstat fram mig. Ni läsare av den här bloggen, som skickat in och röstat på mig. Jag är så stolt och glad. Väldans mallig. Nästan sprickfärdig. Känns helt underbart att få ett pris. Tror nästan jag kan vänja mig vid det 😉
När det var som värst. När jag var i cellgiftstunneln, eller snarare cellgiftshelvetet så kände jag så där väldans; ”När jag är ur det här, vill jag ha medalj. Ett pris på att jag gjort ett sjuhelskotta jobb. ”
Och nu ikväll så kändes det verkligen som att jag fick det. Det här äpplet, känns helt fantastiskt att få, för ni anar inte vilket skrutt jag känt mig som många gånger det här året.
Det här guldäpplet är också till alla er andra som kämpar och kämpat med cancer. Ni som känner er som skruttar, jag önskar er guldäpplen också.
Jag håller på er och hejar på er, på samma sätt som ni hejat på mig. Tack!

 Här fick jag mitt pris Hedersomnämnande i kategorin Hälsoinspiratör och en fin blombukett av tidningen Hälsas chefredaktör Maria Torshall med motiveringen: ”I sitt skrivande sätter hon ord på det svåra, som många med cancer går igenom och visar på olika aktiva sätt på hur man tar sig vidare.”

 Jag kunde inte hålla tårarna borta. Jag blev så glad att tårarna sprutade.

 Tack, tack.

Min älskling var med. Här är vi med Hälsas ad, Helen.

14 reaktioner på ”tack, alla ni som röstat”

  1. Stort grattis! Det är du så värd som har orkat dela med dig under hela din resa & fortsätter att inspirera & kämpa för de som inte orkar. Kram

  2. Stort grattis! Och jag säger som en kommentator här ovan – vilka härliga bilder, du strålar verkligen!

  3. Jag tror det är min motivering som citeras, jag känner mej dubbelt glad! Du har hjälpt många och fortsätter varje dag, ett stort tack. Läs Överlista din cancer, speciellt de sista kapitlen…..

  4. Stort grattis! Du är så värd det (fast jag tycker fortfarande att du borde vunnit 😉
    Det vore kul att hitta på något tillsammans framöver, vad nu det skulle kunna vara.

    Varma hälsningar till både dig och Ray från mig och Micke!
    Kram / Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *