min härliga helg

Det här är Carin Jönsson. Jag har känt Carin i många år nu. Hon brukade komma till min studio i Båstad och yoga.
Så blev vi kompisar. Carin är med i min Knipbok, hon är pilatesexpert, också. Ja, hon är en fena på träning och massage. Hon driver Sans och balans i Viken måste vara Sveriges finaste yogastudio. När hon öppnade sitt fina tränings/yogahus fick jag faktiskt äran att inviga yogastudion.  Det känns så fint varje gång jag kommer ner och har Yogaklasser.

I helgen hade jag en så härlig helg där. Höll i en ashtangayogaworkshop i tre dagar och en knipworkshop som var fulltecknad. Varje gång jag har en workshop kommer jag på mig att tänka, att jag älskar att vara lärare.Att det är så kul att korrigera i yogaställningar, hjälpa eleverna in djupare i rörelserna, väcka nya yogisar. Det är en sån ynnest.

 Så här bodde jag. I en fin skånelänga inne i vackra Viken.

 Och den här hundstatyn vaktade mig på nätterna.

Kom på en KNIPworkshop. Jag har två i Stockholm nu i januari. Det finns några platser kvar. Knip dom.

Söndag 19/1 i Stockholm här finns det två platser kvar
Tisdag 28/1 i Stockholm Här finns det tre platser kvar

1 reaktion på ”min härliga helg”

  1. Hej! Var i Viken på "knip" och blev så inspirerad! Måste bara (var för generad för att göra det där) säga att du är en inspirerande tjej som utstrålar harmoni o energi! Du ser ut som hälsan själv, tack för en fantastisk blogg och jag önskar dig allt gott!
    mvh Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *