heja knipet

Kom på någon av mina knipworkshops. Måste säga att varje workshop är olika och att det är så härligt med all denna kvinnlighet. Vad vi delar med oss till varandra och hur vi kniper oss starka och ståtliga. Heja knipet, måste jag säga.

Inplanerade:
Stockholm:  Söndag 17/11 och Söndag 8/12
Norrtälje: Tisdag 3/12 Info och anmälan här

2014
Knip in det nya året
Stockholm: Måndag 6/1 och Söndag 19/1

Skånebo? Boka in helgen 10-12/1-2014, för då kommer jag ner till vackra Skåne

Håll utkik på min hemsida, för det blir Viken(Skåne) i januari och lite annat som snart kommer upp.

Så här glad var jag efter gårdagens Knipworkshop. Och JA, jag älskar min fina gröna omlotttröja från katarina waldenström och ni vet väl att ni får 5 procent på era köp och ytterligare 5 procent går oavkortat till BRO, och stödjer bröstcancerdrabbade kvinnor. Så bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *