lite vad som händer i höst

Det här blir en säljtext:

Om du vill yoga med mig, gå på knipworkshop, höra mig prata yoga. Här kommer lite grejer jag gör under hösten. Klasser och resor som är öppna.

13-15/9 Kom med på helgens Dans&Yogahelg Här bokar du Finns en plats kvar om du vill komma med på kort varsel. Och blir det en sån helg som förra, med varmt väder. Jag badade, å det var helt underbart. Ja då kan vi verkligen njuta ute på Björkö.

Torsdag 26/9 Knipworkshop i Norrtälje Här kan du läsa mer om den Ska bli kul att ha lite yogaknip i fina studion i Norrtälje.

5-12/10 Yoga & Spa-resa till Montenegro Här kan du läsa mer & boka Den här resan ser jag väldigt mycket fram emot. Har aldrig varit i Montenegro och föreställer mig hur jag ska simma och bada och spaa. Njuta av en varm medelhavshöst. Kom med du med och tanka lite sol, d-vitamin inför den långa vintern.

Fredag 18/10 och lördag 19/10  är jag på Tofta Spa utanför Göteborg. Då kan man träffa mig två dagar, alternativt en dag. Läs mer här om dagarna 18/10 Yoga i nöd och lust och 19/10 Yoga i lust och nöd 
Det ska bli väldigt spännande.

Söndag 3/11 Har jag Knipworkshop i Stockholm. Den blev fulltecknad snabbt. Vilket är jättekul. Så jag satte in en till söndagen 17/11 också Knipworkshop i Stockholm, på samma ställe och samma tid.

1 reaktion på ”lite vad som händer i höst”

  1. Tofta lät underbart men långt om man inte är bilburen. Håller tummarna för att du kommer hålla i något mer centralt i Göteborg någon gång, då har du en biljett såld 🙂
    /Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *