allt löser sig – alltid till det bästa

Idag har varit en så härlig dag. Efter yogan med Sharath mötte jag upp Penny, jag kallar henne handtsnadPenny för en fika. Penny har världens skojigaste och lagom utmanande handstandsklasserna på Atmajyoti. Väldigt roligt!! Vi har inte setts sedan Yogamarathon och Penny är en av initiativtagarna till det eventet. Och när det gäller yogamarathon så har det löst sig som så, att Atmajyoti och en av ägarna Viveka. Som jag känt sedan jag var 17 år, och också den personen som drog med mig på min första ashtangayogaklass, öppnar upp sin studio på söndagen 13 oktober och vi har några klasser där. Vilket betyder att det blir en lång yogamarathonhelg. Vi donerar det som kommer in den söndagen till Yogamarathon och Bröstcancerfonden. Jag är jätteglad. Jag ska hålla i en klass.
Ni får mer information snart. Och vill ni sponsa eventet på något sätt, hör av er till mig yogavita@telia.com.
Å, vad jag hoppas det kommer in massor med pengar till bröstcancerfonden. Hejaheja.
Atmajyoti har flyttat till större lokal numera på Sigtunagatan. Jag och Penny gick och kollade på lokalerna som är helt nya.  Och oj, oj vad fint det är. Jag utbrast direkt: Här vill jag jobba.

 I trappen möts man av en kristallkrona.

 Så fin inbjudan. Det öppnar redan på söndag. Gå in och kolla på Atmajyotis hemsida. Jag har redan bokat in mig. Jag ska gå på Ron och Marla. Det ska bli jättekul.

 Lokalerna är ljusa, golvet brunt.

 Stora ljusintag från takfönstren. Två yogasalar. En stor och en lite mindre. Behandlingsrum. En jättestor och härlig lounge.

Allt ska fyllas med tavlor och möbler i dagarna.

 och så det här fina rummet med den vitmålade tegelväggen

 solen sken så fint och hela jag fylldes av just Hope, så hamnade jag under den här skylten. Och så berättade Penny att tjejen som har Hope, är en yogi. Kul!

2 reaktioner på ”allt löser sig – alltid till det bästa”

  1. Hej!
    Jag är Redaktör till tidningen Cancervården som publiceras för ca 800 sjuksköterskor inom cancervård. Jag vill att du skriver en krönika i tidningen i höst!
    Hör av dig!
    Kristina Granevåg
    0650-36751

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *