blåsig fredag

Idag har det blåst väldans härute på Björkö. Nästan varit lite höstkänsla. Därför tänkte jag det vore bra om jag skrev in lite info om min höst här. Medan jag kommer ihåg det och medan hösten gör sig påmind. Så här får ni reda på snt som ni kan boka in er på, om ni vill yoga eller gå knipkurs för mig.

Men sedan vi senast ”hördes” har följande hänt: Shoppade superfina t-shirten från Le yogashop Paris. Det var sommarrea och jag hade kikat på den här tröjan som är designern på Superfines tumavtryck. På ena bilden försöker jag se gullig ut och på den andra lite mer tuff 😉

Dags att boka in hösten. Här är mitt höstschema. Ska ha en helg på Tofta Spa, men återkommer med tider och info.

Augusti:
20/8 Knipworkshop på Lila Lotus Yoga & Massage i Stockholm. Ett fåtal platser kvar. Här finns info om Knipworkshop

September:
13-15/9 Kom med på en dans & yoga-helg, med världens bästa mat på Björkö. En helg när vi boostar och hämtar kraft för höst och vinter. Här hittar du mer info Dans&yogahelg för kvinnor

26/9 Så håller jag i en knipworkshop på yogastudion Karma i Norrtälje. Här hittar du info om den Knipworkshop i Norrtälje

Oktober:
5-12/10 Följ med mig till Montenegro i oktober. Det kommer att bli så härligt. Ser fram emot yoga & spa. Oj, vad jag ska njuta och gå på massage och allt vad hotellet erbjuder mellan yogaklasserna. Följ med du med, här hittar du info: Yogaresa Montenegro. Det blir mycket hathayoga och yinyoga.

 Här är ett av mina bättre Loppisfynd.

 Ett besök på Senneby trädgård där man kan köpa ekologiskt odlade grönsaker. Underbart. Mera sånt!!!

 Ett besök på Zorbas i Älmsta, en grekisk restaurang som verkligen är piffad. Här nedan ser du även deras överpiffade toalett. Jag vill inte ha det så här själv, men jag blir glad när folk tar ut svängarna. Älskart. Mera sånt.

Sen har det ju varit meningen att jag ska sitta här vid mitt skrivbord och skriva på boken och dessutom på de två artiklarna jag ska skriva till Amelia. Men jag hinner inte med allt.
Att ha hus och fixa med det inför yogaretreat, alla elever ska äta sin mat här. Hur tänkte jag när jag tänkte att det var en bra ide? 
Jag vet att det blir bra när den dagen kommer och jag tror Madonnan vakar över mig. Madonnatavlan tavlan fick jag av min älskade vän Hella i 30 års present (eller var det 40års present, har så dåligt minne nuförtiden). Madonnan vakar ömt över mig, så jag tänker att det går bra. Allt blir bra.
Som inspiration har jag också en tavla jag fick av Vanessa, en elev som sedan blev en vän. Den är min mallighetstavla. Hon har skrivit in de här raderna:
”Tack, för all inspiration och allt mod du ger mig. Det är lättare att vara och känna sig good enough när man har privilegiet att få möta människor som du.”
De raderna gör mig glad, mallig, pushar mig, ger mig mod och jävlaranamma. Hoppas ni får en bra helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *