omslagsfotografering

 I morse kom fotografen Anneli Hildonen och makeuptjejen Anna Frid ut till Björkö. Idag har vi plåtat omslag till nya boken. Jag hoppas det blev bra. Det kändes i allafall bra och det är mycket tjejernas förtjänst för Anna och Anneli är så trygga att jobba med. Jag kämpar med att gilla mig själv trots allt som hänt mig. Allt behöver inte vara perfekt. Jag är inte perfekt. Jag har verkligen mina skavanker, men så här är det nu. Jag måste gilla läget. 

 Tänk vad mycket smink som behövs för att sminka en ”naturligt”.

Och även om det inte är naket, så handlar ju boken om huden så även huden på kroppen sminkas, så att den ska se så där extra glansig och fin ut. Då får man ha på sig bikini. Inte tänker man väl på att jag är enbröstad?

Här har vi fotograferat klart och dricker te i mitt kök. Om ni undrar så är luckorna inlämnade för att vitlackas, så det ser lite stökigt ut i bakgrunden. Nu ska jag ta det lugnt ikväll. Det tar på krafterna att bi fotograferad. Men först ska jag sminka av mig…
Följ mig på instagram. karinbjones heter jag där.

6 reaktioner på ”omslagsfotografering”

  1. Amen shit du är för snygg. Bikinibilden är brutal! Kram från Susanne/Halmstad – f.d. elev!

  2. marguerite hakansson

    Oh så snygg du är.. Vilken figur!! Du är otrolig;Inte ett spår av vad du har gått igenom::. Du är unik!! Skitsnygg Karin! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *