det känns Timotei – googlebonanza

Första maj och jag vaknade ute på landet. Har sovit dåligt de senaste nätterna. Kroppen går lite i spinn. Jag klarar inte stress som innan och det är väl bra. Men jag är ovan att tacka nej. Men inget får någonsin vara på bekostnad på min hälsa. Jag måste vara försiktig med mig själv. Rädd om min energi. Så lätt att halka med och vilja mer, göra mer än jag egentligen orkar.

Måste lära mig att sortera ut vad som är viktigt.
Just nu behöver jag landa lite.
Ta det lugnt.
Behöver dra fötterna efter mig.
Men det är svårt, inbillar mig att det blir lättare när vi flyttar ut på landet för sommaren.
Solen skiner härute.
Jag tog sovmorgon. Drog mig en timme längre än jag brukar. Skolkade från yogan. Det är ju ändå första maj. Ska gå en promenad med Pino. Sitta lite mot husväggen och låta solen värma mig. Googlar runt, letar fina bilder. Hamnar på youtube.
Jag älskar att titta på bilder, se hur de komponerar sina bilder. Hur fotografen och modellen tänkt. Jag kanske skulle jobbat med bild istället? Fast på ett sätt gör jag ju det nu. Men nu samlar jag fina bilder till ett kommande projekt.
 Här ligger en ung Lauren Hutton i leran.
 Titta på Lauren, det är henne man ser. Hon visar inte så mycket hud, men det är ändå henne man tittar på. 
Det är mycket kropp just nu. Kanske inte så konstigt när sommaren närmar sig. Och H&M lyckas igen. De får alla balla brudar. 
Vanessa Paradis. Tänk att det var typ här hon började med Joe le taxi i Eurovisionschlagerfestivalen. Och så 1992, så släpper hon den här Be my baby. Gud, vad ball jag tyckte hon var på sitt alldeles egna sätt.

Och så Beyonce för HM. Vilken cooling hon är. Jag ska tänka mig att jag är hon när jag springer runt på stranden i sommar 😉

Och så nya stjärnskottet Kim Cesarion med Undressed, ja, där har vi det igen. ”Lets get undressed cause I want to se you naked.”
Sommar 1970, ja, vad var mer sommar än Timoteireklamen. Som tyvärr inte finns på Youtube. Hittade bara den här, men det är fel tjej i Timoteireklamen. Men bara så att ni får tillbaka känslan. Det fanns en tidigare Timoteiflicka och hon blev på något sätt sinnebild för en fräsch tjej. Jag tror att alla uppväxta på 70-talet fattar vad jag menar om jag säger att något känns Timotei, eller hur?!

4 reaktioner på ”det känns Timotei – googlebonanza”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *