glada nyheter och tips

 Tecknet jag gör på bilden, är tecknet för kvinnans underliv. Jag tror vi tog omslagsbilderna 12/6-2012

ÅÅÅ jag är så glad. Min och Annelis bok ”Knip för bättre hälsa” ligger både på ADLIBRIS och BOKUS topplista. Heja mig. Heja mig och experterna Agneta, RoseMarie, Carin, Tina, Maria och så klart bästaste fotografen Anneli. Så fortsätt att tipsa era väninnor, mammor, döttrar, systrar, svägerskor, svärmödrar, partners, ja, alla kvinnor om boken. Ge bort den i present. För det är så viktigt att knipa. Jag är så glad att jag fick göra den här boken och att jag gjorde den fast sjukdomen kom som en chock en vecka efter omslagsfotograferingen. Det var bra för mig att koncentrera mig på något annat och något så kraftfullt som att knipa.

De här bilderna, när vi tar bilderna på pilatesCarin, ja då är det i mitten på augusti och allt mitt hår är borta.

 Tänk vad livet kan ändras från en sekund till annan. 
 Den här oljan har varit min favorit genom alla mina cancerbehandlingar och säkert en av anledningarna att jag inte haft alltför torr hud. Så därför får ni en specialare idag och fram till och med 27/1. Ni får 10 procent på Moonsuns Cleansing Oil som är en djuprengörande balanserade och
antiseptisk rengörings olja med inslag av lagerblad, patcholi och
havtorn. Rengöringsoljan löser effektivt upp makeup och orenheter i
huden. Passar de flesta hudtyper och framförallt en blandhy.

Fungerar även som en fantastisk rakolja. 

Ni vet ju vid det här laget att jag gillar när en kräm eller sak har flera användningsområden, lite som ett kinderägg. Jag smörjer in hela kroppen och huvudet med oljan INNAN jag duschar för att inte torka ut huden. Huden tar verkligen emot flera smällar när man går igenom en cancerbehandling. Den blir torr och trist. Att smörja in sig varje dag med en godluktande olja, massera och smeka är också en kärlekshandling till en kropp som ju på ett sätt gjort en besviken, men som också ska hjälpa en att komma tillbaka till livet. Allt ni behöver göra är att gå in här: Moonsun Organic och skriv in kampanjkoden Mrs K B Jones, så får ni rabatten.
Och bästa tipset. Jag kan verkligen skriva under på att träning är så himla, himla viktigt.  Jag tänker ofta på hur jag hade mått pysikiskt och fysiskt om jag inte haft yogan. Träning hjälper så mycket. Träning gör en glad. Man gillar sig själv när man rör på sin kropp. Jag tror att varje minut och timme man lägger på träning är väl investerade pengar. Jag brukar ju säga att yogan är min pensionsförsäkring, och JA, det är den. Vart vill jag komma? 
Jo, jag har en fantastisk kompis som har ett så bra sätt att angripa problem och hennes sätt att se på livet gör en så glad. Läs hennes blogg Hillevi Wahl. Jag har läst ett par av hennes böcker, hon är en livscoach helt naturligt. De är värdefulla, för de kan konsten att sätta guldkant på en tråkig vardag och är hejjare på göra livet värt att leva. Nu har jag läst hennes bok Experimentet, som är ett kul familjeexperiment och som får en försoffad familj att byta livstil och ha kul samtidigt. Jag fick så många bra och skojsiga tips och presenterade det för min bonusson, som tyckte det var jättekul. Och ropade typ JA! Maken var lite mer svårövertalad. Men han ska övertalas minsann, men först ska jag sätta boken i händerna på honom. beställ här

3 reaktioner på ”glada nyheter och tips”

 1. Åh vilket härligt inlägg! Nu går jag genast in och beställer din bok! Håller med dig om Hillevi, läser hennes blogg. Trevlig helg!

 2. Hej.

  Jag "googlade" på Larza och upptäckte att du kände honom. Han var en riktigt cool snubbe. Jag var sambo med hans systerdotter under 7 år.

  /KalleZ

 3. Hej Karin!
  Har köpt din knipbok, verkligen inspirerande läsning.
  Har också kollat på dina dvd:skivor. Vilken rekommenderar du för en 47-årig kvinna, Hormonyoga eller 40+yoga?

  Bästa hälsningar Bettan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *