hampaolja

Sedan jag blev sjuk har jag fått en massa tips om hur jag ska bota min cancer. Många bra tips, en del lite småtokiga. Jag har fått sålla rejält och istället försökt att ta det som känns rätt för mig. Det är verkligen ett heltidsjobb att bli sjuk i cancer och jag kämpar varje dag med att bli frisk, både i kropp och själ. Att äta rätt, tänka rätt, vara snäll mot mig själv, träna, förlåta mig själv för sånt som jag inte gjort så bra, försöka se framåt, hitta rätt i tillvaron, inte döma mig själv eller andra, lita på min magkänsla, älska så mycket jag kan, hitta positiva stråk i det som verkar omöjligt, gråta ut sorgen, leka mer, ja, listan kan göras lång, men i första hand försöka leva det liv jag vill leva.

Alla de här tipsen jag fått, ibland blir det så klart lite för mycket. Ett av många tips jag fått är hampaolja eller cannabisolja. Vad är skillnaden egentligen? Någon som vet?

Här har de skojat lite med rosa bandet och gjort ett rosa marijuanablad. 
Jag är emot droger på alla de sätt. Och tycker nog att alkohol kan räknas in i droger, eftersom alkohol kan förstöra så mycket för människor. 
Men om cannabis kan bota cancer… Vad tycker ni? Vad tror ni? Jag är lite intresserad av hampaoljan och ska gå ner till hälsokosten och se vad de säger. Någon som använder det? Vilken hampaolja är i så fall den bästa?

sv.wikipedia.org om Hampa

7-aring-far-cannabis-varje-dag-hjalper-mot-cancer

Här är en timmes film om cannabisoljans fantatiska egenskaper: En liten film

3
3