Le YogaShop Paris

Nej, jag gör inte kläderna rättvisa. Har för mörkt härhemma. Gå genast in på deras hemsida: Le YogaShop för att se bilderna bättre.

Mitt i yogapasset i morse, ja, det verkar som om jag kommit igång igen,  ringde det på dörren. Det var posten sa han. Jippie, det var mitt efterlängtade paket från Paris. Å, jag är så glad, å så imponerad. Jag har så svårt för de yogakläder som görs. De är inte min stil. Och ofta är det antingen för urringat, eller gjort i för tjockt material. Eller så är det färgerna, mönstret jag inte gillar.

Bildtext: Det är ursnygga Kia på bilderna här.

Men så har Kia Naddermier, som är fotograf och yogalärare och boende i Paris startat Le YogaShop med sin man Magnus. Här kommer man i framtiden och redan nu kunna köpa kläder de plockat ut, och som de också gjort själva. Som det här fina yogalinnet och den snygga t-shirten med texten Strike a pose, som Lovisa Burfitt designat. Kia driver också yogastudion Mysore Yoga Paris Här hittar du info. Ååå, jag blir så sugen på att åka till Paris NU. Så tufft och så ballt och en svensktalande yogafröken i Paris. Vilken lyx! Idag ska jag ha Strike a pose-tröjan på mig. Och det allra bästa är att en del av vinsten går till Ashadayaka Seva Trust(www.ashadayaka.org), ett barnhem i Mysore, Indien. Som ett kinderägg. Ja, vid det här laget vet ni att jag gillar allt som är mer än det man tror.

Det blev t-shirten, men med långärmat under och mössa, eftersom det är både kallt och jag har mitt fågelungehår fortfarande. 

5 reaktioner på ”Le YogaShop Paris”

  1. Tycker också det är så svårt att hitta bra yogakläder som både är funktionella och sitter bra. Du får återkomma med en recension sen 🙂 Och heja dig, yogan är din ryggrad, det märks så tydligt och jag är så glad för dig att du har den så nära. Stor kram

  2. Hej, jag måste få tipsa dej om en bok Livsstil & cancer, de 8 reglerna. Författare Johannes F. Coy mfl. Billigast på bokus tror jag. Detta är något som alla borde läsa, alla som vill få möjlighet att ligga steget före cancer men även tips för den sjuka. Namaste

  3. Hej Karin, gick in på sidan för att beställa några ursnygga yogakläder, men det gick inte. Var beställde du dina? Sidan verkar stängd. Kram Sofie

  4. Hej Karin, hemsidan verkar inte funka. Vill beställa ursnygga yogakläder, men sidan verkar stängd. Hur beställde du dina? Kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *