10 storföretag som tar täten.
10 företagsledningar som tänker nytt.
100 kvinnor som ska förändra.
Battle of the numbers är ett projekt för storföretag som vill gå från
ord till handling när det gäller att få fler kvinnor till operativa
chefspositioner och därmed skapa morgondagens företag.”

Så himla spännande.
Jag lärde känna Cissi när jag som 23åring började jobba på Bullenredaktionen på SVT. Jag var researcher och Cissi Programledare. Vi gjorde bland annat det här reportaget: Om Lesjöfors.
Se reportaget, järnrör figurerar även där.

Vi blev nära kompisar direkt och har fortsatt att vara det. Behöver jag tillägga att hon alltid stöttat mig. Jag var blyg på den tiden. Inte sån som ställde mig upp och höll ett föredrag, men jag har alltid känt mig så smart och bra när jag är med Cissi. Hon tar liksom fram det hos en. Det är en så häftig egenskap. Cissi är en av gudmödrarna till Mira. Cissi är en så viktig person för mig. Hon har alltid stöttat kvinnor att ta för sig mer, ställa sig upp och säga vad man tycker, våga ta strider. Jag vet ingen som kan argumentera så bra som hon. Man vill inte ha Cissi som ovän och hon är helt fantastisk att ha som vän. Och hur hon stöttat mig genom den här skärselden, ja, också Cissi borde få medalj. HÄR kan man beställa egna medaljer. Min kompis Malin tipsade om det. Jag tror jag ska beställa några. Så fort jag kan och känner mig fin och stark nog vill jag fira. Kanske kan bli medaljfest då.

Cissi är så klart inte ensam om det här. Nej, för det är smart att gå ihop med andra kvinnor om man ska hjälpa kvinnor att komma fram och upp på toppen.  Tillsammans är vi starka. Med på tåget är också Eva Swartz Grimaldi och Sofia Falk startat det här för att få fler kvinnor på ledande positioner. Heja heja!!!

För så är det, vi måste våga ta mer plats. Att ta plats är inte farligt. Vi kvinnor ska inte vara så rädda för det. Och vi kvinnor ska stötta de kvinnor som gör det, tar plats alltså. Stötta och uppmuntra.